Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

Ντένια Αγαλιανού: Με το βλέμμα καρφωμένο στο Χόλιγουντ

Μία νέα, όμορφη κοπέλα που ξεκίνησε από το μόντελινγκ και ασχολείται αυτή την περίοδο με τη δημοσιογραφία. Αγαπάει το θέατρο και θέλει να καλλιεργήσει το ταλέντο της στην υποκριτική, με βλέψεις να κατακτήσει κάποια στιγμή το Χόλιγουντ!

ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΙ ΕΝΑΝ ΚΑΙΡΟ: Γεννήθηκε στη Ζάκυνθο το 1991. Στα 4 της χρόνια μετακόμισε στην Αταλάντη Φθιώτιδας, όπου μεγάλωσε μαζί με τη μητέρα της.

ΠΤΥΧΙΑ (ΓΑΛΛΙΚΑ ΚΑΙ ΠΙΑΝΟ): Είναι στο πρώτο έτος των σπουδών της στις Δημόσιες Σχέσεις και Επικοινωνία και κάνει πρακτική δημοσιογραφίας στο «Gossip TV». Επίσης, αυτή την περίοδο είναι συμπαρουσιάστρια εκπομπής στο Trends με τη Βάσω Κολυδά. Μιλάει καλά αγγλικά και ιταλικά, ενώ μαθαίνει τον τελευταίο καιρό ιαπωνικά, αφού θα συνεργαστεί με πρακτορείο μοντέλων στο Τόκιο.

ΠΑΡΘΕΝΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ: Τον Μάιο του 2008 στα καλλιστεία του ΑΝΤ1, όπου διεκδίκησε τον τίτλο της Μις Γιανγκ. Ηταν μόλις στα sweet sixteen.

ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ: Πολλές. Στο άμεσο μέλλον η συνεργασία που θα κάνει στον τομέα του μόντελινγκ στο Τόκιο. Και εκεί -ποιος ξέρει;- μπορεί το ταλέντο της στο θέατρο να αναγνωριστεί και να βρεθεί με τη φίλη της, τη Χριστίνα Αλούπη, στην Αμερική για θεατρικές σπουδές!

ΣΤΙΓΜΗ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ: Το «Next top model» φυσικά, από την αρχή μέχρι το τέλος του.

ΚΟΛΛΗΜΕΝΗ ΜΕ... το θέατρο, το μπάσκετ και τους μπασκετμπολίστες!

ΣΥΧΝΑΖΕΙ: Κυρίως στο «Baroque» στου Ψυρρή, όπου διοργανώνει και τα πάρτι της κάθε Παρασκευή με θέμα «Hollywood Nights».

Ο ΙΔΑΝΙΚΟΣ ΑΝΤΡΑΣ: Είναι γλυκός, μορφωμένος, πάνω από 1,95 μ. και... παίζει μπάσκετ!


ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΛΕΟΝΤΑΡΙΤΗΣ
Reblog this post [with Zemanta]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένουμε τα σχόλια σας για να δημοσιευτούν αρκεί να μην είναι συκοφαντικά ή δυσφημιστικά.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...