Κυριακή 18 Απριλίου 2010

Ψηφίστε μας ! Ψηφίστε μας ! Το internet ΅καθρέπτης΅ της ομορφιάς !

Εννέα υποψήφιες διεκδικούν  ένα κορυφαίο τίτλο. Στον διαγωνισμό Miss Internet  Face που έγινε πριν λίγες μέρες στο FLOCAFE  στο Ίλιον, επιλέχτηκαν οι 9 υποψήφιες. Και είναι με την σειρά επιλογής οι παρακάτω:


1. ΧΡΥΣΑ ΠΟΥΡΣΑΝΙΔΟΥ
2. ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΠΑΚΟΣ
3. ΠΑΟΛΑ ΜΠΟΥΛΟΒΑ
4. ΟΛΓΑ ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΑΚΟΥ
5. ΒΑΛΕΝΤΙΝΑ ΜΑΤΡΑΤΖΗ
6. ΜΙΣΕΛ  ΙΩΑΝΝΟΥ
7. ΜΟΝΙΚΑ ΜΙΛΙΝΚΟΒΑ
8. ΒΙΟΛΕΤΑ ΣΜΑΓΚΑΛΣΚΑ
9. ΙΩΑΝΝΑ ΜΟΥΣΑ

Μπορείτε να δείτε τις φωτογραφίες τους και τα σύντομα βιογραφικά και να κάνετε τις επιλογές σας. Μπορείτε να ψηφίσετε μια και μοναδική φορά, αλλά μπορείτε να επιλέξετε όσες υποψήφιες θέλετε.

Τα αποτελέσματα διαμορφώνονται κάθε μέρα, κάθε λεπτό. Μπορείτε και εσείς να τις ψηφισετε αν κάνετε ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Καλή ψήφο !

ΝΟ 1 Χρύσα Πουρσανίδου

Η Χρύσα Πουρσανίδου κατάγεται από την Θεσσαλονίκη και έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στην δουλειά της. Στα προκριματικά του Miss Internet Face  κατέλαβε την 1η θέση και τον αντίστοιχο τίτλο. Τώρα συνεχίζει ακάθεκτη και χρειάζεται την ψήφο σας για να προχωρήσει μπροστά.

Νο2 Χριστίνα Μπάκος

Η Χριστίνα Μπάκος πρόσφατα εκλέχτηκε Model of the Universe και ετοιμάζεται να εφορμήσει με όλες τις δυνάμεις και τα προσόντα της στον χώρο του modeling. Από σας ζητά να την ψηφίσετε !

Νο 3 Πάολα Μπούλοβα

Η Πάολα Μπούλοβα, κατάγεται από την Τσεχία, δουλεύει στην  Ελλάδα και θέλει να κάνει καριέρα σαν μοντέλο. Τα προσόντα τα έχει. Την ψήφο σας χρειάζεται !

ΝΟ 4 Όλγα Μαστρογιαννάκου

Η Πειραιώτισσα ΄Ολίγα  Μαστρογιαννάκου  εκλέχτηκε Miss Bikini  και είναι η μικρότερη, σε ηλικία, της διοργάνωσης. Το μέλλον της λαμπρό και η ψήφο σας απαραίτητη για να προχωρήσει μπροστά.

NO 5 Miσέλ Ιωάννου

Η Μισέλ με το κορμί της έχει κατακτήσει πολλούς τίτλους. Πρόσφατα εκλέχτηκε Miss Tourism Europe και είναι επαγγελματίας μοντέλο. Ζητά την ψήφο σας για να προχωρήσει με γρήγορα βήματα στο χώρο του modeling.

ΝΟ 6 Βαλεντίνα Ματρατζή

Η Βαλεντίνα Ματρατζή, ξέρει τι θέλει. Εκλέχτηκε Miss BODY και ελπίζει να κάνει καριέρα στο modeling  και να ξεχωρίσει. Ζητά την ψήφο σας , γιατί πιστεύει ότι το αξίζει !

ΝΟ 7 Mόνικα Μιλίνκοβα

H Mόνικα Μιλίνκοβα πρόσφατα εκλέχτηκε αναπληρωματική MISS BODY  και ήδη δουλεύει σαν μοντέλο. Ζητά  την ψήφο σας και σας χαρίζει το χαμόγελό της !

ΝΟ 8 ΒΙΟΛΕΤΑ ΣΜΑΚΑΛΣΚΑ

Η Βιολέτα Σμακάλσκα σπουδάζει στη χώρα μας και στον πρόσφατα εκλέχτηκε  αναπληρωματική MISS EUROPE FACE. Δουλεύει σαν μοντέλο και ζητά την ψήφο της για να συνεχίσει την δημιουργική καριέρα της.

ΝΟ 9 Ιωάννα Μουσά

Η Ιωάννα είναι φοιτήτρια της Γεωπονικής Σχολής. Ζητάει την ψήφο σας γιατί πιστεύει ότι αξίζει να κάνει καριέρα στο modeling. Πρόσφατα εκλέχτηκε αναπληρωματική MISS UNIVERSE

Reblog this post 
[with Zemanta]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένουμε τα σχόλια σας για να δημοσιευτούν αρκεί να μην είναι συκοφαντικά ή δυσφημιστικά.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...