Κυριακή 2 Μαΐου 2010

Διαχρονική κούκλα

Κάνει τη μεγάλη επιστροφή στη μεγάλη οθόνη και είναι η «ιέρεια» του νέου κραγιόν του οίκου Chanel. Η Βανέσα Παραντί, η «λολίτα» της δεκαετίας του ’90 με τα αραιά δόντια και το κουκλίστικο σεξαπίλ, αν και έχει ωριμάσει και κερδίσει σε αυτοπεποίθηση, δεν έχει χάσει τίποτα σε φρεσκάδα. «Εχω ένα κενό ανάμεσα στα μπροστινά μου δόντια, αλλά ελπίζω να μην έχω κενό και στην καρδιά» σχολιάζει με περιπαικτική διάθεση η μητέρα των παιδιών του Τζόνι Ντεπ σε συνέντευξη που παραχώρησε στη γαλλική έκδοση του περιοδικού «Elle». Αναφέρεται φυσικά στη φιλοσοφία της Κοκό Σανέλ, σύμφωνα με την οποία «αφού τα μάτια είναι ο καθρέφτης της ψυχής, τότε το στόμα πρέπει να είναι ο διερμηνέας της καρδιάς».

Η Παραντί πάντως δηλώνει φανατική του οίκου και ιδιαίτερα του Καρλ Λάγκερφελντ, για τον οποίο λέει ότι τρέφει τεράστιο σεβασμό. Σεβασμό όμως αποπνέει και η ίδια σε όλους τους συνεργάτες της με τον επαγγελματισμό και τη συνέπειά της και όλοι θαυμάζουν τη φωτογένειά της.

«Εχει ένα πρόσωπο με τέλειες αναλογίες και μια ασύλληπτη φωτογένεια» λέει ο Τζον Νολέ, κομμωτής και φωτογράφος. Η ίδια αρκείται να πει ότι εδώ και δύο χρόνια έχει καταφέρει να κόψει το τσιγάρο και ότι αυτό ήταν ένα μεγάλο δώρο για την επιδερμίδα και τη φωνή της.

Οσο για τον λόγο που αποφάσισε να επιστρέψει στη μεγάλη οθόνη ύστερα από τόσο καιρό, η ίδια εξηγεί ότι την ενέπνευσε πολύ το σενάριο της νέας ταινίας της με τίτλο «L’ Arnacoeur». «To σενάριο με έκανε να γελάσω αλλά και να ξεφύγω από το δραματικό είδος που είχα κάνει μέχρι τώρα. Και πάνω απ’ όλα, με ενθουσίασε η ιδέα να συμπρωταγωνιστήσω με τον Ρομέν Ντιρίς» λέει η Παραντί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένουμε τα σχόλια σας για να δημοσιευτούν αρκεί να μην είναι συκοφαντικά ή δυσφημιστικά.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...