Τετάρτη 21 Απριλίου 2010

Αύριο το αντίο της Κάτιας στο μόντελινγκ...


Η Κάτια Ζυγούλη επιστρέφει στις πασαρέλες για μία τελευταία φορά. Το τοπ μόντελ θα κάνει επανεμφάνιση στα σαλόνια της μόδας για χάρη της καλής της φίλης και γνωστής σχεδιάστριας Λουκίας, αφού θα είναι guest στην επίδειξή της που θα γίνει στις 22 Απριλίου στην πρεσβεία της Ρωσίας στην Ελλάδα. Το International Women Club, με την υποστήριξη του Ελληνορωσικού Επιμελητηρίου και υπό την αιγίδα της πρεσβείας της Ρωσίας στην Ελλάδα, διοργανώνει επίδειξη μόδας με αποκλειστικές δημιουργίες της Λουκίας, στους χώρους της πρεσβείας και μόνο για κυρίες πρεσβευτών.

Η «Espresso» επικοινώνησε με τη γνωστή σχεδιάστρια, η οποία μας είπε: «Είχα να κάνω επίδειξη χρόνια και νοστάλγησα την πασαρέλα, κι έτσι αποφάσισα να κάνω αυτή την επίδειξη στη ρωσική πρεσβεία. Μεγάλη μου επίσης χαρά είναι ότι στην επίδειξη θα λάβει μέρος η Κάτια Ζυγούλη, και θα είναι η τελευταία φορά που θα εμφανιστεί ως μοντέλο. Το κάνει ειδικά για μένα, έχουμε μια ιδιαίτερη σχέση και της είχα κάνει τα ρούχα για την ταινία “Επικίνδυνες Μαγειρικές”. Οσον αφορά τα ρούχα, θα υπάρχει μια ανανεωμένη ματιά που πάντα έχει μνήμη και πάντα προχωράει μπροστά. Η Μυρσίνη Κοντού θα βάλει τους καναπέδες και πολύ ωραία αντικείμενα που θα διακοσμήσουν το χώρο».

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο των ετήσιων εκδηλώσεων του IWC και είναι η πρώτη φορά που περιλαμβάνει επίδειξη μόδας. Η Λουκία θα παρουσιάσει τις νέες δημιουργίες της εμπνευσμένες από τα χρώματα και τα αρώματα του ελληνικού καλοκαιριού. Η Κάτια Ζυγούλη θα κάνει την επανεμφάνισή της στην πασαρέλα τιμώντας με αυτόν τον τρόπο τις δημιουργίες της Λουκίας σε αυτή τη μοναδικού ύφους και στιλ εκδήλωση.  ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένουμε τα σχόλια σας για να δημοσιευτούν αρκεί να μην είναι συκοφαντικά ή δυσφημιστικά.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...