Τρίτη 25 Μαΐου 2010

Στον θρόνο της η Σέριλ Κόουλ

Σταθερή στον θρόνο της πιο σέξι γυναίκας του κόσμου παραμένει για δεύτερη συνεχή χρονιά η Σέριλ Κόουλ.

Η Βρετανίδα τραγουδίστρια και μέλος της κριτικής επιτροπής του ριάλιτι «X-Factor» απολαμβάνει και φέτος την κορυφή της λίστας των 100 πιο σέξι γυναικών του κόσμου, ύστερα από δημοσκόπηση που έγινε μεταξύ των αναγνωστών του αντρικού περιοδικού «FHM». Η Σέριλ Κόουλ κοιτάζει «αφ’ υψηλού» δύο επίσης πανέμορφες και σέξι γυναίκες που συμπληρώνουν την τριάδα. Η μία είναι η Μέγκαν Φοξ, η οποία, αν και επιλέχτηκε από τον Giorgio Armani για τη διαφήμιση της κολεξιόν των σούπερ σέξι εσωρούχων του, δεν κατάφερε ούτε φέτος να ανέβει στην κορυφή της λίστας. Τρίτη είναι το top model Μαρίσα Μίλερ, η οποία έχει κορμί θανατηφόρο γι’ αυτό και επιλέγεται για επιδείξεις μπικίνι. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Αντζελίνα Τζολί πήρε μόλις την 70η θέση στη λίστα, η Τζένιφερ Ανιστον φιγουράρει στην 81η, ενώ απουσιάζει εντελώς το όνομα της Κέιτ Μος.

Τη δεκάδα συμπληρώνουν η Φράνκι Σάντφορντ, μέλος του συγκροτήματος «Saturdays», στην τέταρτη θέση, η top model Κίλι Χέιζελ στην πέμπτη, η Αμερικανίδα πρωταγωνίστρια της ταινίας «Twilight» Κρίστεν Στιούαρτ στην έκτη και ακολουθούν η Κέλι Μπρουκ, η Αντριάνα Λίμα, η Τζέσικα Αλμπα και το μοντέλο εσωρούχων Αμπι Κλάνσι.

Η πρωτιά τόνωσε ακόμη περισσότερο το ηθικό της 23χρονης Σέριλ Κόουλ. Η αλήθεια είναι ότι η πιο σέξι γυναίκα για εκατομμύρια άντρες πέρασε πολλά, ταπεινώθηκε και πληγώθηκε βαθιά, όταν πριν από μήνες ο άντρας της, ποδοσφαιριστής Ασλι Κόουλ, την απάτησε και τα καμώματά του έγιναν πρωτοσέλιδη είδηση για ημέρες στις βρετανικές εφημερίδες και όχι μόνο.


ΚΑΤΙΑ ΓΙΑΠΑΛΑΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένουμε τα σχόλια σας για να δημοσιευτούν αρκεί να μην είναι συκοφαντικά ή δυσφημιστικά.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...