Παρασκευή 7 Μαΐου 2010

Χαρά Τσούση: Με τη χημεία της αγάπης

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ: Προέρχεται από μια δυνατά συνδεδεμένη πολύτεκνη οικογένεια. Ενα από τα μεγαλύτερά της όνειρα είναι να κυριαρχήσει μόνο η αγάπη και να ζουν όλοι σαν μια μεγάλη οικογένεια. Διαθέτει χαρακτήρα και ταμπεραμέντο «ξεχασμένης εποχής», που μπορούν μόνο να γοητεύσουν και να συναρπάσουν. Αρκεί μια γνωριμία μαζί της για να θελήσουν ακόμη και οι πιο άτακτοι να γίνουν... τακτικοί.

ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΙ ΕΝΑΝ ΚΑΙΡΟ: Γεννήθηκε του Αγίου Βαλεντίνου στον Βόλο. Από τα δεκαοκτώ της ζει και εργάζεται μόνιμα στην όμορφη Θεσσαλονίκη. Εμπνέεται και ζει μέσα από τη θάλασσα.

ΠΤΥΧΙΑ (ΓΑΛΛΙΚΑ ΚΑΙ ΠΙΑΝΟ): Προσπαθεί να τελειώσει τις σπουδές της στο Χημικό ΑΠΘ. Μιλάει αγγλικά και ισπανικά και έχει πτυχίο αρμονίας στη μουσική. Ασχολείται τα τελευταία έξι χρόνια με το μόντελινγκ, ενώ έχει τέσσερα χρόνια που εργάζεται παράλληλα και στον χώρο της τηλεόρασης. Μόλις έληξε η συνεργασία της με την παρουσίαση της κινηματογραφικής εκπομπής «Cinepolis» που μεταδιδόταν στην TV100 και σε πολλά τοπικά κανάλια πανελλαδικώς.

ΠΑΡΘΕΝΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ: Οταν επελέγη να λάβει μέρος μέσω του πρακτορείου «Τop class» στην επίδειξη της Guy Laroche.

ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ: Να κεράσει έναν ελληνικό καφέ τον Αλμοδόβαρ!

ΣΤΙΓΜΗ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ: Οι στιγμές αδυναμίας είναι για τους αδύναμους και πλέον δηλώνει έτοιμη και πιο δυνατή από ποτέ.

ΚΟΛΛΗΜΕΝΗ ΜΕ... τον σκύλο της με τον οποίο πηγαίνει συνέχεια βόλτες.

ΣΥΧΝΑΖΕΙ: Θα τη βρείτε να περπατάει στην παραλία της Θεσσαλονίκης με τα σπορτέξ της. Οχι τυχαία, οι φίλοι της πλέον την αποκαλούν «Χαρά γουόκερ».

Ο ΙΔΑΝΙΚΟΣ ΑΝΤΡΑΣ: Ειλικρινής, έμπιστος, άξιος, να μη φοβάται να διεκδικήσει και φυσικά... να λατρεύει τα ζώα.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΛΕΟΝΤΑΡΙΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένουμε τα σχόλια σας για να δημοσιευτούν αρκεί να μην είναι συκοφαντικά ή δυσφημιστικά.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...