Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

Η Ντιάνα Ποθητού στο “Mrs Europe 2013”

Στο τέλος τού Νοεμβρίου, η Οδησσός τής Ουκρανίας θα φιλοξενήσει το διαγωνισμό ομορφιάς “Mrs Europe 2013”. Σε αυτό διαγωνισμό θα συμμετέχουν γυναίκες από 19 έως 43 ετών.


Ο διαγωνισμός αυτός λαμβάνει χώρα εδώ και τουλάχιστον 10 χρόνια και έχει καθιερωθεί όχι μόνο ως ένας διαγωνισμός ομορφιάς, αλλά και ως μια σημαντική και κοινωνική πολιτιστική εκδήλωση.


Ο κύριος σκοπός των εκδηλώσεων αυτών είναι να προσελκύουν την προσοχή των μέσων ενημέρωσης και της κοινωνίας σε σύγχρονα προβλήματα. Ειδικότερα, τα τελευταία δύο χρόνια κύρια δράση τού συγκεκριμένου διαγωνισμού είναι η αντιμετώπιση τού ζητήματος τής ενδοοικογενειακής βίας .

Σύμφωνα με τις προϋποθέσεις τού διαγωνισμού, οι συμμετέχοντες είναι γυναίκες που έχουν μια σταθερή θέση στη ζωή , παντρεμένοι ή με παιδιά .

Πέρυσι, ο διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε στις 19-26 Νοεμβρίου στο Μινσκ τής Λευκορωσίας, με τελική συναυλία στο Παλάτι τής Δημοκρατίας και την συμμετοχή Λευκορωσίδας ποπ σταρ και εκπροσώπων τής show business. Η περσινή νικήτρια Mrs Europe 2012, Elena Mozolevα, ήταν από την Οδησσό, και αυτός είναι ο λόγος που ο διαγωνισμός ομορφιάς Mrs Europe 2013 θα γίνει φέτος στην Οδησσό.

Στο φετινό διαγωνισμό θα συμμετέχουν 20 γυναίκες από όλη την Ευρώπη.

Κατά τη διάρκεια τής εκδήλωσης οι συμμετέχοντες θα έχουν το χρόνο όχι μόνο να δουν την πόλη αλλά και να λάβουν μέρος σε μια σειρά από φιλανθρωπικές εκδηλώσεις .

Την Ελλάδα θα εκπροσωπήσει η κα Ντιάνα Ποθητού. Η κα Ποθητού, παρουσιάζει τη χώρα μας σε όλη την ομορφιά και το μεγαλείο της για τρίτη φορά σε διεθνή διαγωνισμό ομορφιάς.

Το 2009 επέστρεψε με το βραβείο The Spirit of Globe από το διαγωνισμό Mrs Globe στην Αμερική, και το 2010 κέρδισε τη 2η θέση στο διαγωνισμό Mrs Universe στην Λετονία όπου παρουσίασε έξοχα τα παραδοσιακά προϊόντα της χώρα μας, όπως το κονιάκ Μεταξά, το ελαιόλαδο, τα γλυκά μας και τον αρωματικό ελληνικό καφέ. Επίσης, βοήθησε στην προώθηση και προβολή των ελλήνων επιχειρηματιών και εμπόρων στο εξωτερικό.

Στην μνήμη όλου του κόσμου έμεινε ο ελληνικός χορός της υπό την παγκοσμίως γνωστή μουσική τού Ζορμπά. Η εκπρόσωπός μας, έδειξε τα βήματα στις πανέμορφες διαγωνιζόμενες και χορέψανε όλες μαζί, κρατώντας η μία την άλλη αγκαλιά κάτω από τους ήχους των χειροκροτημάτων τού κοινού που είχε κατενθουσιαστεί!

Επί του παρόντος, η Ντιάνα δεν είναι μόνο Εθνικός Εκπρόσωπος τής Ελλάδας στο διαγωνισμό ομορφιάς Mrs Europe αλλά και επιτυχημένη επιχειρηματίας, ιδιοκτήτης τού www.fantasiaparty.gr. Οργανώνει γάμους, εκδηλώσεις και τουριστικά φόρουμ στην Ελλάδα. Είναι εκπρόσωπος του συλλόγου τουριστικής ανάπτυξης ανάμεσα στη Ρωσία, την Ουκρανία και την Ελλάδα. Έχει ενεργό συμμετοχή στην Ελληνική οργάνωση τού διεθνούς οργανισμού W.I.N για την υποστήριξη γυναικών που έχουν υποστεί ενδοοικογενειακή βία.

Η Ντιάνα Ποθητού είναι Σύμβουλος Αυτοεκτίμησης των γυναικών και των παιδιών και 

φέτος τελειώνει μια διατριβή με θέμα: “O προγραμματισμός τού εαυτού για την επιτυχία και την επίτευξη των στόχων μας”. Kύριο θέμα τής εργασίας είναι η αυτοεκτίμηση, το αδυνάτισμα και ο τρόπος για να ξυπνήσουμε την εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας. Είναι ενεργό μέλος της ΕΛ.Ε.Α.Σ (Ελληνική Εταιρεία Αυτοεκτίμησης) και το σημαντικότερο, μητέρα ενός 12 χρονου παιδιού.

Στη συλλογή της η Ντιάνα έχει συλλέξει έξι κορώνες και αντίστοιχους τίτλους σε διεθνείς διαγωνισμούς ομορφιάς, αλλά αυτή τη στιγμή ο κύριος σκοπός της δεν είναι μία νέα νίκη αλλά νέες επιχειρηματικές επαφές με εκπροσώπους τού τουρισμού στην Ουκρανία και τη Ρωσία για τη σύναψη αμοιβαίων επωφελών συμφωνιών. Όπως όλοι γνωρίζουμε, ο τουρισμός από χώρες τής πρώην Σοβιετικής Ένωσης έχει αυξηθεί πολύ τα τελευταία χρόνια. Ευχόμαστε καλή τύχη στην Ντιάνα μας, και πιστεύουμε ότι θα εκπροσωπήσει με επιτυχία την όμορφη χώρα μας και θα φέρει μαζί της νέες επιχειρηματικές επαφές με τις διάφορες χώρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένουμε τα σχόλια σας για να δημοσιευτούν αρκεί να μην είναι συκοφαντικά ή δυσφημιστικά.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...