Τρίτη 27 Απριλίου 2010

Η Ανοιξιάτικη Collection της Λουκίας

Πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της Ανοιξιάτικης Collection της  Λουκίας σε μια ιδιαίτερη εκδήλωση που φιλοξενήθηκε στους χώρους της Πρεσβείας της Ρωσίας στην Ελλάδα.
Εκμεταλευόμενη το αττικό φως η επίδειξη έγινε  μεσημέρι στον εντυπωσιακό κήπο της Πρεσβείας και η δημιούργιες της Λουκίας που για πρώτη φορά χρησιμοποιεί τόσο χρώμα, ταίριαξαν στο ανοιξιάτικο σκηνικό της φύσης.

Φούστες που χόρευαν γύρω από τα πόδια, μετάξι και διαφάνειες. Δημιουργίες που θα φορεθούν από το πρωί μέχρι το βράδυ, σε όλα τα μήκη, που σέβονται και αναδεικνύουν τη θυληκότητα. Και βέβαια, κυριάρχησε η ανατροπή που μόνο η Λουκία γνωρίζει τον τρόπο να την εισάγει στο κόσμο της γυναίκας.
Σημαντικό γεγονός ήταν η επανεμφάνιση της Κάτιας Ζυγούλη στη πασαρέλα, τιμώντας με αυτό τον τρόπο τις δημιουργίες της Λουκίας, σε αυτή τη μοναδικού ύφους και στυλ εκδήλωσης.

Τα κοσμήματα σχεδίασε ο Κωνσταντίνος Κυριάκου αποκλειστικά για την επίδειξη και το make up έγινε με υλικά και τους make up artists της MAC. Χορηγοί ήταν η εταιρία STIRIXIS, ο ταξιδιωτικός οργανισμός Navigator και η Royal Caribbean Cruises.
Η επίδειξη πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια των ετήσιων εκδηλώσεων του International Women Club, με την υποστήριξη του Ελληνο – ρωσικού Επιμελητηρίου και υπό την αιγίδα της Πρεσβείας της Ρωσίας.
ATELIER LOUKIA: Κανάρη 24, Κολωνάκι, Τηλ. 210 3627.334 και 210 3625.097

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένουμε τα σχόλια σας για να δημοσιευτούν αρκεί να μην είναι συκοφαντικά ή δυσφημιστικά.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...