Τετάρτη, 25 Αυγούστου 2010

Δεύτερη πιο sexy mamma στον κόσμο η Ντιάνα!

Δεύτερη στον κόσμο η Ντιάνα Ποθητού! Η sexy mamma κατέβηκε με την ελληνική σημαία στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Ομορφιάς "Mrs Universe" που πραγματοποιήθηκε στην Λιθουανία από τις 12 έως τις 22 Αυγούστου και κέρδισε τον τίτλο της Α' Αναπληρωματικής.
Η νικήτρια του διαγωνισμού "Miss Europe  Face" επιλέχθηκε από τον Διεθνή Οργανισμό Υποστήριξης Γυναικών WIN Foundation για να μας εκπροσωπήσει πέρυσι στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Ομορφιάς "Mrs Globe 2009" και κατέκτησε τον τίτλο "The Spirit of the Globe". Φέτος, πρόσθεσε το δεύτερο διεθνές beauty "τρόπαιο" στη συλλογή της. Μπορεί ο διαγωνισμός να είναι για τις παντρεμένες, πράγμα που κάνει πολλούς να σκέφτονται ότι οι νικήτριες αφιερώνουν τα στέμματα τους στα παιδιά τους, εκείνες όμως φέτος αγωνίστηκαν κατά του ανθρώπινου δουλεμπορίου.
Η (ωραία) Ντιάνα επέστρεψε χθες με πλατύ χαμόγελο στην χώρα μας και μίλησε  για τη νέα εμπειρία της. "Πρόκειται για διαγωνισμό ομορφιάς για τις μητέρες με όριο ηλικίας μέχρι 44 χρόνων. Το θέμα του διαγωνισμού ήταν ενάντια στην βία και το trafficking, το σωματεμπόριο. Καθημερινά μας παρακολουθούσε η επιτροπή γιατί μετρούσε το σύνολο. Συμμετείχαμε σε φόρουμ υπό την αιγίδα του υπουργείο Εξωτερικών της Λιθουανίας και αναφερθήκαμε στην εκμετάλλευση του ανθρώπου που έχει πάρει επικίνδυνες, ανεξέλεγκτες διαστάσεις", τονίζει και προσθέτει: "Προσωπικά, γνώριζα πολλά πράγματα για το εμπόριο σαρκός, αλλά με βοήθησε και η Ελενα Γκλεγκλέ, δικηγόρος ειδικευμένη στο θέμα της κακοποίησης και της παραμέλησης παιδιών, στο trafficking των παιδιών και στη σωματεμπορία κατά των γυναικών. Για τη συνολική βαθμολογία μετρούσαν εξίσου η παρουσία, η συμπεριφορά και η ομιλία. Η ομιλία μου θεωρήθηκε η καλύτερη και πιστεύω ότι έπαιξε καταλυτικό ρόλο στο να πάρω το δεύτερο βραβείο".
Στη Λιθουανία μάλιστα η Ντιάνα έκανε και νέες φιλίες. "Με τα κορίτσια από τη Γερμανία και την Αρμενία κάναμε πολλή παρέα, γίναμε φίλες. Μέχρι τον τελικό, μετξύ άλλων, κάναμε παρουσίαση φαγητών και ποτών κάθε χώρας. Mάλιστα, έκανε τις άλλες διαγωνιζόμενες να χορέψουν Ζορμπά!" Χαίρεται όμως για τη νίκη της για έναν ακόμα λόγο: "Ολες οι νικήτριες είμαστε πλέον επικεφαλής ομάδων κατά του σωματεμπορίου. Το δώρο μου είναι το στέμμα και ένα ποσό το οποίο θα διαθέσω στην ομάδα που θα ηγηθώ και θα είναι κατά του trafficking".
Οσο για τον 9χρονο γιο της, τον μικρό Αγγαίο, όπως είναι φυσικό "πετάει" που η μαμά του έγινε "βασίλισσα της ομορφιάς"!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένουμε τα σχόλια σας για να δημοσιευτούν αρκεί να μην είναι συκοφαντικά ή δυσφημιστικά.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...