Τετάρτη, 9 Ιουνίου 2010

ΤΗΑΙ MASSAGE

  To ‘’Traditional Thai Massage’’ ή ‘’Nuad Phaen Boran’’, είναι μία ολιστική θεραπευτική τέχνη 2.500 ετών, η οποία μέχρι τις μέρες μας έχει αποδείξει την θεραπευτική της αξία.
  Αξιοποιεί  έναν συνδυασμό πολλών τεχνικών  όπως πιέσεις βελονιστικών και ρεφλεξολογικών σημείων, πιέσεις στις ενεργειακές γραμμές (Sen) του σώματος και παθητικές διατάσεις (ASANAS).
 Ο θεραπευτής αξιοποιεί τους αντίχειρες, δάχτυλα, παλάμες, αγκώνες, γόνατα και τα πέλματά του, για τον χειρισμό και διέγερση του σώματος. Ένας αριθμός πολλών χειρισμών προσαρμόζονται στις ανάγκες του κάθε δέκτη. Οι συνεδρίες λαμβάνουν χώρα στο δάπεδο, σε στρώμα και ο δέκτης είναι ντυμένος με ελαφριά βαμβακερά ρούχα. Το ‘’Traditional Thai Massage’’ :
-Χαλαρώνει
-Εναρμονίζει  το σώμα και το απελευθερώνει από νευρομυϊκές εντάσεις
- Το στρες  ελαττώνεται 
- Βελτιώνει  τη στάση του σώματος
-Προσφέρει  μεγαλύτερη ευλιγισία
-Βελτιώνει  την κυκλοφορία του αίματος  και της λέμφου
- Ανακουφίζει  από μυοσκελετικά προβλήματα 
ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ THAI MASSAGE
To Thai massage αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της παραδοσιακής Ταϋλανδέζικης Ιατρικής. Στο SWAN Beauty Lounge, μπορεί να προσφέρει χαλάρωση, αναζωογόνηση και μέσα από ειδικούς θεραπευτικούς χειρισμούς να οδηγήσει το σώμα του δέκτη στη φυσική του τάση για αυτοθεραπεία. Η αρχαία αυτή τέχνη λοιπόν, μπορεί να ανακουφίσει σημαντικά αν όχι να εξαφανίσει:
  • Προβλήματα του αυχένα
  • Οσφυαλγίες , ισχιαλγίες  ( πόνους μέσης γενικά)
  • Ημικρανίες, πονοκεφάλους
  • Τενοντίτιδες
  • Παγωμένους ώμους
  • Κράμπες
  • Αϋπνίες, άγχος, καθημερινό στρες
 
Thai Oil Massage 
To Thai Oil Massage είναι συνδυασμός αγιουβέρδικης μάλαξης (ινδικής ) και Ταϋλανδέζικης με χρήση αιθέριων ελαίων . Χαρακτηρίζεται ως ένα βαθύ μασάζ (deep tissue massage) που απελευθερώνει το σώμα από μυϊκές εντάσεις και πόνους, το άγχος ελαττώνεται, οι μαλακοί ιστοί αποτοξινώνονται, η συνολική ενέργεια αυξάνεται και μια πιο ισορροπημένη σωματική  και πνευματική κατάσταση επιτυγχάνεται.  
Λίγα  λόγια για τον  θεραπευτή του  SWAN ……
Ο Θοδωρής  Δελέγκος έχει σπουδάσει ‘’ειδικός  κινησιοθεραπείας’’, ενώ κατέχει δίπλωμα  ‘’θεραπευτή Ταϋλανδέζικου  μασάζ’’, πιστοποιημένο από το υπουργείο Υγείας Ταϋλάνδης και το Υπουργείο Παιδείας Ταϋλάνδης. Ταξιδεύοντας σε Ασία και κυρίως Β. Ταϋλάνδη , είχε την τύχη και ευκαιρία να διδαχθεί και να εξασκήσει την αρχαία αυτή τέχνη του θεραπευτικού μασάζ’’, δίπλα σε αυθεντίες και ‘’masters ‘’ της τέχνης αυτής. 
Γνωρίστε  τις θεραπευτικές ιδιότητες του  THAI massage με έκπτωση 20 % για όλο τον μήνα Ιούνιο.
 
“SWAN” beauty lounge
Λ. Πεντέλης 104 & Μεταμορφώσεως 1,  Χαλάνδρι 15234 Τ:2106829466

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένουμε τα σχόλια σας για να δημοσιευτούν αρκεί να μην είναι συκοφαντικά ή δυσφημιστικά.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...