Τετάρτη, 17 Νοεμβρίου 2010

Πάει στην Τουρκία η Ελληνίδα μοντέλο Αλίσια Τρούση

Η Ελληνίδα μοντέλο Αλίσια Τρούση και ο σύντροφός της Τάσος Κυριακόπουλος, φεύγουν ολοταχώς για Τουρκία λόγω οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα.
«Στα τέλη Νοεμβρίου με αρχές Δεκεμβρίου φεύγουμε για την Τουρκία» μας δήλωσε στο Espresso ο Τάσος Κυριακόπουλος εξηγώντας πώς πήραν αυτή την απόφαση.

«Πρόκειται για ραγδαία αναπτυσσόμενη αγορά. Αλλωστε εκεί αυτή την περίοδο οι Ελληνες έχουν μεγάλη ζήτηση. Η οικονομική κρίση που πλήττει την Ελλάδα μάς οδηγεί στο εξωτερικό. Αποφασίσαμε να πάμε στην Τουρκία γιατί εδώ και μήνες τόσο εγώ όσο και η Αλίσια είχαμε πολλές προτάσεις από πολλά πρακτορεία. Δεν πρόκειται μόνο για editorials σε περιοδικά μόδας, αλλά και για πασαρέλα, διαφημιστικά... Ετσι, είπαμε να δοκιμάσουμε την τύχη μας στην Τουρκία. Αρχικά σκοπεύουμε να μείνουμε στη γείτονα για τρεις μήνες και αν τα πράγματα πάνε όπως υπολογίζουμε, μπορεί και περισσότερο».

Τον σύντροφο της συμπλήρωσε η Αλίσια Τρούση, η οποία προτρέπει και τις συναδέλφους της από το μόντελινγκ να «την κάνουν» από την Ελλάδα.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που φεύγουμε για την Τουρκία. Θέλω να ζήσω καινούργιες εμπειρίες, να συναναστραφώ νέους ανθρώπους που γνωρίζουν από μόδα σε μια χώρα που αυτή τη στιγμή έχει πολλές δυνατότητες. Τα περιθώρια εδώ έχουν στενέψει επικίνδυνα, δεν υπάρχουν δουλειές, κι έτσι πήραμε την απόφαση να φύγουμε. Μέσω της “Espresso” θέλω να πω στις συναδέλφους μου να φύγουν κι εκείνες εκτός Ελλάδας, εφόσον βεβαίως έχουν προτάσεις. Τους προτείνω να μην το σκεφτούν δεύτερη φορά. Εδώ τα πράγματα πάνε από το κακό στο χειρότερο».
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...