Σάββατο, 18 Σεπτεμβρίου 2010

Οι Dolce & Gabbana και Monica Belucci


Της Βιβής Νεοφωτίστου

Τη διαφήμιση του Martini Gold ανέλαβε το γνωστό δίδυμο των σχεδιαστών Dolce & Gabbana. Ιδιοκτήτες αρκετών Martini Bars στην Ιταλία και κατά συνέπεια, με μακρόχρονη σχέση με την εταιρία, το διαφημιστικό video ήταν μια κίνηση αναμενόμενη για τους ίδιους, όπως δήλωσαν οι σχεδιαστές. «Ήταν μπορεί να πει κανείς το πεπρωμένο μας, κάτι σαν γάμος που θα γινόταν κάποια στιγμή».

Και συμπληρώνοντας ο Gabbana προσθέτει: «Είναι ένα προϊόν ευρείας κατανάλωσης με τιμή γύρω στα 25 ευρώ, κοστίζοντας λιγότερο από ένα άρωμα! Η οικονομική ύφεση έχει αλλάξει τις συνήθειες των αγοραστών και οι υπερβολές της πολυτέλειας έχουν φύγει για πάντα».

Στην ασπρόμαυρη διαφημιστική ταινία που είναι αφιερωμένη στον τιμημένο με Oscar Ιταλό σκηνοθέτη Frederico Fellini της θρυλικής ταινίας "La Dolce Vita", βρίσκουμε τους Domenico Dolce και Stefano Gabbana, να κάθονται σ’ ένα τραπέζι, να τραγουδούν και να γελάνε συντροφιά με την ιταλίδα ηθοποιό και εδώ και χρόνια φίλη τους, Monica Belucci. «Δεν χρειάστηκε να υποκριθούμε. Απλώς καθόμασταν σ’ ένα τραπέζι και γελούσαμε. Άλλωστε με την Monica είμαστε σαν παιδικοί φίλοι από το σχολείο. Ήταν διασκεδαστικό».


Η πληθωρική ηθοποιός «παίζει» μια ιταλίδα σταρ που κάνει όλα τα αντρικά κεφάλια να γυρνούν προς το μέρος της (βλ. «Μαλένα») καθώς την βλέπουν να περπατάει σε κάποια από τα σοκάκια της Ρώμης, πηγαίνοντας να συναντήσει τους συμπρωταγωνιστές και φίλους της. Να υποθέσουμε ότι οι θαυμαστές της κοιτάνε το μόνο έγχρωμο αντικείμενο στο φιλμάκι που είναι αυτό του μπουκαλιού του Martini Gold που βρίσκεται στην τσάντα της Belucci;
Το σποτ σκηνοθέτησε ο Jonas Akerlund, ο οποίος έχει στο ενεργητικό του συνεργασίες με τις ποπ σταρ Madonna και Lady Gaga.
Δείτε τι λέει και η ίδια η Monica σε συνέντευξή της κάνοντας κλικ στοhttp://www.youtube.com/watch?v=bf_ah1EefUI.

Enhanced by Zemanta
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...